MIÉRT ÉPPEN WORDPRESS?

Mert olyan rendszert biztosít, mellyel könnyen és gyorsan kezelheted honlapod és webáruházad tartalmát. Mert rugalmas, egyénre szabható és kiemelkedően felhasználóbarát. Mert bármire használhatod, legyen szó blogról, egy kis cég bemutatkozó honlapjáról vagy több ezer termékkel rendelkező webáruházról. Nagy tapasztalattal rendelkező fejlesztőink naprakész tudással rendelkeznek és megvalósítják az ügyfelek minden elképzelését.

WORDPRESS WEBOLDAL TESTRESZABÁSA

Olyan testreszabási szolgáltatásokat biztosítunk, melyek lehetővé teszik, hogy a WordPress sablon segítségével egyedi honlapokat hozzunk létre. Az így készült oldalak teljes körű, sok oldalú megoldást biztosítanak ügyfeleidnek, és megjelenésükben is megfelelnek elvárásaiknak.

A testreszabás során nem csak üzleti szempontokat veszünk figyelembe, hanem azt is, hogy biztosítsuk az oldal reszponzív megjelenését is a különböző eszközökön és böngészőkben.


Reszponzív MEGJELENÉS
  • PREMIUM FEJLESZTÉS
Nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikára és a használhatóságra is.
  • TÖKÉLETES MEGJELENÉS
Minden megjelenítő eszközön tökéletesen éles képek.
  • SZUPER RUGALMASSÁG

A tartalom minden eszközhöz és bármilyen felbontáshoz igazodik.

Miért WordPress-t használok, és ajánlom önnek is?

Minden igénynek megfelelően testre szabható, keresőbarát felépítésű, ezáltal számos előnyös pozíció foglalható el vele a Google-ben. Könnyen kezelhető és magyar nyelvű szerkesztőfelülettel rendelkezik.

Weboldal készítés közben a következő alapelveket tartom szem előtt:

Legyen könnyen kezelhető, átlátható,konvertáljon, azaz: valósítsa meg az ügyfél elképzeléseit (vásárlás, kapcsolatfelvétel, feliratkozás, stb.),a látogató találja meg azt, amit keres,a design ne nyomja el az értékes tartalmat.


Miben és mivel tudok segíteni?
  • Mobilbarát WordPress weboldal készítés
  • Webáruház fejlesztés, beüzemelés
  • WordPress keresőoptimalizálás
  • Online marketing stratégia kidolgozása
  • WordPress oktatás és karbantartás
  • Weboldal elemzés, átalakítás
  • Problémamegoldó készség & Határidők maximális betartása

Tudta?
Az Ön szolgáltatását most is keresik az interneten! Ha még nincs weboldala, ön helyett a konkurensét fogják megtalálni!

Weboldal olcsón? Lehetséges!

Vállalkozásom azért jött létre, hogy azoknak segítsek, akik nem tudnak, vagy nem hajlandóak százezreket, vagy többet az internetes megjelenésükre, weboldalra szánni. Nálam olcsón juthat minőségi, a kor színvonalának, trendjeinek megfelelő honlaphoz, olyan szintű designnal, mint amilyet jelenleg is lát!


Nem kell a nulláról nekiállnom minden weboldalnak, hiszen számtalan weboldal-elrendezés – mindenféle elosztásban – a rendelkezésünkre áll, amelyek egyedi arculatra szabása jóval kisebb munka, mintha több hetes programozói munkával ugyanazt leprogramoznánk. Az igényfelmérő után cége és célközönsége elvárásainak megfelelő kinézetet választunk (segítek benne!), majd az igényei és arculata szerint testre szabjuk azt!

Letisztult, könnyen kezelhető weboldalaink telefonon és tableten is megfelelően jelennek meg, és ennek köszönhetően látogatói minden eszközön könnyen megtalálják amit keresnek!

A weboldal mellé jár adminisztrációs felület, amelynek a segítségével könnyedén tudja módosítani a tartalmakat.